dissabte, 30 de juliol del 2011

Carta Oberta a la ciutadania de Catalunya


Els quadres intermitjos del PSC signen un manifest per tal de reclamar una renovació dels lideratges del partit i començar a escriure un nou capítol de la seva història amb idees noves i evitant enfrontaments estèrils que només perjudiquen la seva imatge. Alguns militants de la nostra agrupació ja han suscrit el manifest. Qui vulgui adherir-se ho pot fer cliclant aqui:

3 comentaris:

  1. Quan més del 80% dels impulsors del manifest son Regidors, Alcaldes, consellers i representants nacionals i europeus del partit del PSC cada una de les paraules del text perd significat.

    El 15M va generar un despertar i ara els partits polítics ho utilitzen per construïr una nova màscara que serveixi per fer creure que realment hi ha una nova manera de fer política, i és que és molt fàcil convèncer un col·lectiu a través d'un bon discurs, pero els discursos es queden en paper si no venen acompanyats de veritables accions. Fins que no siguin els veritables militants i simpatitzants, els que cobren 1000euros o els que estan en el paro, els que realment guanyin el temps actuant més que perdent-lo escribint manifestos, la política d'aquest país seguirà amagada sota una màscara d'intencions més que de fets.

    ResponElimina
  2. Penso que es massa imprudent i poc oportú fer manifestacions com les que es fan al comentari anterior. Crec que és un signe molt important i valent que des dels partits i des dels càrrecs es comenci a reconsiderar la manera com s'ha fet i es fa la política i també com les polítiques i els polítics arriben als ciutadans. Evidentment que alguna cosa s'ha fet malament i cal corregir. Però es tracta d'una reflexió que necessàriament ha de sortir des de dintre i només d'aquesta manera pren més força, això si, sempre escoltant la veu dels diferents col·lectius del poble.

    ResponElimina
  3. Andreu, som els polítics els què hem de canviar les formes i la manera de fer la política. Entenc que no hi creieu, però som els joves que signem aquest manifest els què hem de fer-ho.
    Aquest cop, part de la societat s'ha mogut. No sempre passa! Per tant, ens toca als polítics joves, capaços d'entendre la realitat tossuda, els què hem de reaccionar. A Calafell ho estem començant a fer!
    M'agradaria compartir amb gent del moviment del 15M un debat sobre les seves propostes i l'adaptació que poden tenir en termes polítics, especialment ara que estem reconstruint el cos filosòfic i polític del nostre partit.
    Fa temps que llegeixo texts dels indignats i, en algunes coses, estic bastant d'acord. Crec que poden defensar-se i adoptar-les com a pròpies. Altres, no.

    ResponElimina