dijous, 4 d’agost del 2011

I Taller de cuina d'estiu a la nostra Agrupació


Ahir a la tarda va tenir lloc la primera edició del Taller de cuina d'estiu organitzat per l'Agrupació Socialista de Calafell. A ell hi van assistir un total de 25 persones, entre les quals hi havien militants, simpatitzants i gent completament externa a l'Agrupació.

Al llarg de dues hores,la companya Maria Josepa Sans, assistida en ocasions per les companyes Yolanda Almagro i Birgit Salip, va realitzar davant de l'assistència fins a cinc plats freds diferents, propis de cuina mediterrània d'estiu. Aquests van ser després degustats al final de la sessió.


Aquesta activitat està emmarcada dins d'una sèrie d'activitats de dinamització de l'Agrupació proposades des de la mateixa militància, però obertes a la participació de qualsevol persona que vulgui assistir. L'objectiu és donar a conèixer el treball que fem a la nostra seu, no només de caràcter polític, sinó també lúdic i social.

Amanida de favetes baby amb ventresca de tonyina,
un dels plats preparats i degustats durant el taller.

5 comentaris:

  1. Sense cap mena de dubte, el foie amb mango estava molt bo.
    Em va sorprendre molt l'amanida d'advocat, mai l'havia tastat!
    La de favetes també estava força bé!
    Del salmó no dic res, no m'agrada i no el vaig provar... "craso error"!
    Felicitats per la iniciativa, Maria Josepa.
    Amb activitats com aquesta dinamitzarem bastant l'Agrupació. Ánims i endavant!

    ResponElimina
  2. Te doy la Razón Ramón, lo mejor el mango madurito con foie, aunque te perdiste la ensalada de salmón que con salsa de soja está "de muerte".
    Si, tenemos que seguir en esta línea de dinamización y conseguir que la gente pierda el miedo a entrar en una agrupación política donde no sólamente se habla de cuestiones políticas, que también y sobretodo, sinó que se trata además de participar, aprender y entretenerse.
    Yo ya te felicité Jose por la propuesta y realización de la actividad pero para que quede por escrito vuelvo a hacerlo, enhorabuena!!.

    ResponElimina
  3. http://calafelldigital.cat/noticia.php?idNoticia=2638e498cc91277f8456b940b31b35f7

    Independentment de la manca de comunicació que ha hagut amb el govern Sánchez durant els últims 4 anys, del tarannà d'uns i altres (aquell Calafell21, que Déu n'hi do), de que ens pugui agradar més o menys com va anar tot, el que volem deixar avui aquí és un enllaç de premsa sobre la creació del vostre bloc i el nombre de visites que comença a rebre, i no dubtem que anirà en augment. El secret d'un bloc ben viu segurament està en mantenir-lo actiu i moure el diàleg, a favor o en contra, i la participació. La resta de blocs estàn morts (al menys els dels grups polítics amb representació al consistori), tret d' ICV que van fent com sempre. Fa anys que nosaltres creiem en la força comunicativa dels blogs i -deixant de banda estar o no d'acord amb la política d'uns i altres- és digne reconeixer que heu començat fort, molt be i amb temes que interessen.

    Molts dels que entren en el Blog de Segur, ipso facto se'n van a veure la primera linea del blogroll polític i accedeixen a veure que heu posat. Tant de bo aquest exemple serveixi per animar el diàleg polític i la participació a internet.

    Al Cesar lo que es del Cesar...

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pel vostre comentari. Efectivament, la dificultat d'un bloc no està tant en obrir-ho, com en mantenir-ho viu al llarg del temps amb continguts que despertin la consciència ciutadana de la gent i la seva participació.

    És cert que hi han hagut diferències sovint insalvables entre la política de l'anterior govern socialista de Calafell i l'opinió emesa pel vostre bloc. Potser el problema era, com apunteu, la manca de comunicació. Esperem que, amb aquest nou canal que acabem d'iniciar, les dissonàncies que hi pugui haver entre les nostres idees i les de la resta, que segur que existiran, puguin traduir-se en un debat del que tot Calafell es beneficiï. Val a dir que el breu historial que tenim ja està apuntant en aquesta direcció.

    Nosaltres també volem que hi hagi intercanvi general d'idees, i no només a tres o quatre blocs. Creiem que el debat entre partits i incorporant a la ciutadania ha d'anar més enllà dels plens municipals mensuals. A la xarxa tenim espai a totes hores i obert a tothom. És en un intercanvi constant d'idees i de fets on hom pot seguir de prop als seus polítics. En el fons, l'objectiu és que qualsevol persona pugui tenir un judici ben format quan al cap de quatre anys hagi d'escollir qui gestionarà els seus recursos.

    Com dieu, al César lo que es del César, i vosaltres heu obert un camí que s'ha demostrat pioner. Ara, nosaltres, volem aportar també la nostra veu, escoltant alhora la de tothom.

    De ben segur que entre tots, amb aquest debat encetat, farem un Calafell millor.

    ResponElimina
  5. Tengo que felicitar a la Josepa Sans por las recetas elaboradas la semana pasada. Personalmente ya he probado con un par en casa, y he triunfado ( jejeje cosa bastante difícil, de cocinillas tengo muy poco).
    También tengo que felicitar a l´Agrupació por su nueva andadura: abierta, dinámica,integradora y transparente. Seguid en esta línea,no perdais esos los valores que actualmente escasean tanto en nuestra sociedad.

    ResponElimina