dijous, 18 d’agost del 2011

La Marxa Nòrdica de Calafell, a TV3

El passat dissabte 13 d'agost, el nom de Calafell va estar present a totes les llars que sintonitzaven els telenotícies del migdia i del vespre a TV3. I ho va ser de la millor manera possible, amb un reportatge que promocionava el municipi a través d'una de les apostes que els socialistes vàrem iniciar a l'anterior legislatura i que incorporàvem al programa electoral: el turisme actiu i esportiu.

Concretament, a la notícia es va destacar l'activitat de la Marxa Nòrdica, una iniciativa a la que està molt vinculat el nostre company i regidor Toni Duart des de fa temps, i que ha esdevingut un dels puntals d'atracció turística de Calafell en els darrers anys. Val a dir que, de la mateixa manera que critiquem qualsevol mesura de l'actual govern municipal que creiem que va en contra del progrés del municipi, aplaudim que la Marxa Nòrdica hagi continuat dins de les prioritats promocionals de Calafell. Estem segurs de què, dins d'aquest esperit, el Nordic Walking continuarà caminant i creixent al nostre poble de la mateixa manera en que ho ha fet fins ara.



1 comentari:

  1. Els responsables de gestionar i desenvolupar aquesta activitat esportiva i turística a Calafell, així com l' equip de monitors, aplaudim el gran interès i l'aposta per part del nou govern municipal en seguir desenvolupant i mirà al futur amb nou projectes envers aquest producte, activitat i servei vinculat a l'esport, la salut i el turisme. També ho celebrem per decidir tirar endavant la III edició del Triatló de Calafell, que engunay és Campionat de Catalunya en la distància Sprint i també és durà a terme una prova de la distància olímpica. L'espectacle esportiu està garantit al setembre.
    Gràcies...!!

    ResponElimina