dissabte, 24 de setembre del 2011

Gràcies companys!


Durant la setmana passada vam saber que les diferents agrupacions catalanes havíem de proposar candidats o candidates a ocupar les llistes pel Congrés i pel Senat de cara a les Eleccions Generals del 20 de Novembre.

La Comissió Gestora que dirigeix actualment la nostra agrupació, va tenir la deferència de proposar-me com a candidata al Congrés, fet que no vaig dubtar en acceptar gratament. Fa 12 anys que sóc regidora a l'Ajuntament de Calafell. Durant l'època de govern he portat la responsabilitat dels departaments d'ocupació, empresa i joventut. Com a grup, hem estat tant a l'oposició com al govern i això m'ha donat una llarga experiència al món de la política local. A partir d'ara, penso que seria tot un repte i un honor per a mi poder estar present a les llistes del Congrés.

Val a dir que, una vegada realitzada la reunió de primers secretaris que es va celebrar el passat dilluns a l'Agrupació del Vendrell, hem aconseguit tenir el recolzament de les diferents agrupacions de la comarca del Baix Penedès.

L'agrupació de Calafell, ahir divendres, va celebrar una assemblea extraordinària en la que, entre d’altres temes, es va procedir a la votació dels candidats a ocupar aquestes llistes. Malgrat haver viscut canvis interns dins l'agrupació, el resultat de les votacions va mostrar que la militància de Calafell està unida i consolidada i, el més important de tot, que treballem tots units cap a un únic objectiu.

Vull manifestar públicament el meu agraïment a tots els militants i simpatitzants, presents i no presents a l’assemblea, ja que vaig sentir-me estimada i acceptada. Vaig gaudir de la companyia i del recolzament de tots els companys en aquest nou desafiament. El PSC de Calafell fa molts anys que camina en el món de la política municipal i, tots junts, hem aconseguit tenir una agrupació forta i que treballa amb il·lusió de cara a assolir nous reptes de futur.

Això no ha fet més que començar. Endavant.
Gràcies companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada