dimecres, 7 de setembre del 2011

Ja són aquí! ...10.000

Amb l'arribada dels participants al festival Rockabilly, el nostre bloc arriba a les 10.000 visites. Tot un èxit per un bloc polític local que va iniciar les seves passes el passat 26 de juliol. Per celebrar aquest fet anirem una estona a veure el Festival del carrer Monturiol.

Avui, Calafell es converteix en la capital del Rockabilly, un any més, del 7 a l’11 de setembre, essent la setena edició del Festival que té lloc a Calafell. El producte turístic que va començar amb els dubtes del sector, s'ha consolidat com un dels més atractius que ofereix el municipi, gràcies, sobretot, a l'aposta decidida i ferma de l'anterior govern.

Més de 2.000 visitants diaris, vinguts d'arreu del món, aficionats i ambientats a la música i l’estètica nord-americana dels anys cinquanta ompliran, de nou, els hotels, establiments i carrers de Calafell. Amb ells, s'aconsegueix estirar la temporada turística fins ben entrat el mes de setembre. Per tant, afavoreixen que, cada cop més, l'eslògan "Calafell tot l'any!" estigui més a prop de ser una realitat.

El Festival, d'aquest any, comptarà amb l’actuació de 24 conjunts, entre els quals alguns dels millors grups mundials de rockabilly, vinguts de Suècia, Suïssa, França, Estats Units, Canadà, Anglaterra Australia, entre d’altres. Dues programacions en paral•lel:. cada tarda, de 15.30h. a 19 h., a la terrassa de l’Hotel Solimar, s'escoltarà música en directe y durant les quatre nits consecutives, del 8 a l’11 de setembre, s'escoltaran concerts al pavelló municipal Joan Ortoll.

Avui dimecres, quan publiquem aquesta entrada, comença la festa inaugural, al carrer Monturiol, amb caràcter gratuït, on actuen 3 grups de música, 22 Dj’s internacionals i on col•laboren 11 pubs i discoteques del mateix carrer.

El programa es completa amb el Flea Market el diumenge dia 11 de setembre, de 12h. a 14.30h., a la terrassa de l’Hotel Solimar, on hi haurà música en directe i on es podran adquirir tota mena d’objectes relacionats amb l’estètica nord-americana dels anys cinquanta: discs, roba, calçat i objectes de la llar.

3 comentaris:

  1. Buenos dias a tod@s ,a parte de que me parece estupendo el festival rockabilly ,solo queria felicitar al PSC de Calafell por el Blog y deciros a todos los que lo alimentais ,que lastima que no se hubiese considerado esta opcion (el Blogd ) antes ,aun me acuerdo de cuando me decian que esto eran tonterias y que solo los leian 4 ¡¡¡¡ jejejeje la sobervia trae incluida la ignorancia
    Animo a todos y a por los 50.000

    Felicitats¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Buenos días:

    Felicidades a todos los que participais del blog, a los que han apostado por esta herramienta para acercaros a la voz del ciudadano, aún siendo conscientes de la mochila que hay que soportar. Felicidades porque día a día se va a demostrar que ha habido muchos cambios dentro dentro de la agrupación del PSC, y sobre todo felicidades a todos aquellos que quieran participar aportando ideas, contrastar puntos de vista dentro del respeto y el civismo, sin importar su ideología.

    El diálogo y la participación nos hará ser más comprometidos. Y en el compromiso está el consenso.

    Animo, y seguid así.Sin duda,es el tiempo quien demuestra las cosas.

    ResponElimina
  3. Gracias a vosotros, Satur y Helena.
    Sin vosotros este blog no sería posible.

    Un saludo y felicidades también,
    especialmente a Helena por su aniversario.

    ResponElimina