dimecres, 5 d’octubre del 2011

Premi per l'Agrupació de Calafell.



El Grup socialista de la Diputació de Tarragona visitarà, demà dijous, Calafell. El grup del PSC està format pels Diputats: Sr. Josep Fèlix Ballesteros Casanova, Sr. Josep Masdeu Isern, Sra. Maria José Beltran Piñol, Sr. Joan Antoni Brull Castell, Sr. Martí Carnicer Vidal, Sra. Maria Immaculada Costa Ramón, Sr. Antoni López López, Sr. Francesc Josep Miró Melich i Sra. Montserrat Roca Navarro.

El Grup del PSC de la Diputació de Tarragona torna a iniciar les reunions amb el territori, amb la voluntat de sumar esforços. Es pretén consolidar una estratègia conjunta, especialment, en aquests moments difícils. El lloc escollit per iniciar aquesta primera trobada de la nova legislatura és Calafell. Així, s'ha volgut premiar la trajectòria, la renovació i la revitalització de l'agrupació calafellenca com a exemple a seguir i demostrar que compta amb el suport del partit.

A la trobada, hi asistirán tots els Diputats del Grup del PSC, els caps de llista i/o portaveus de cada un dels municipis de la comarca, els Consellers comarcals i els primers secretaris de les agrupacions de la comarca del Baix Penedès. També estan convidats els regidors del PSC a l'Ajuntament de Calafell.

La convocatòria comença a les 12 del matí, davant la Casa Barral, amb una roda de premsa. Continuarà amb la visita a la mateixa Casa Barral, recordant l'editor i escriptor estretament vinculat al Partit Socialista de Catalunya. Seguidament, es visitarà la Confraria de Pescadors i la Llar del Pescador Jubilat. Finalment, es cel·lebrarà una reunió de treball i un dinar a l'Hotel Antiga de Calafell poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada