diumenge, 20 de novembre del 2011

L'altra campanya!


La candidata, guanyant-se les garrofes, dins de la "fragoneta" plena de guix, amb l'escala, la cadira de fusta i els cartells electorals. Però, no us penseu que va pujar a penjar cartells, només venia per fer les fotos!

Bé, tampoc el portaveu gosava pujar-se a les escales per penjar cartells, ell acostumat al "ordeno y mando" s'encarregava de la direcció i correcció de la postura dels cartells, aguantar l'escala, però sobretot sobretot, de sortir a la foto, com a bon polític.

Qui deia que les dones, candidates i socialistes no pujaven a penjar cartells????


Al míting de Tarragona hi va haver una convidada molt, molt, molt especial. La "niña" de Rajoy va venir al nostre mítting, per la por que li feien les propostes de Mariano. El seu pentinat desmelenat i la pinta de "niña del exhorcista" la delaten.


Els quatre polítics que van intervenir al mítting de Tarragona, al final de l'acte, cel·lebrant amb entusiasme i il·lusió l'ovació dels assistents. Aquesta foto va ser portada del diumenge a El Periódico. però, qui es va colar en aquesta foto? Qui és el cinquena persona que apareix i se'l reconeix?


El mateix individu es va tornar a colar en aquesta altra foto. Oportunista? Sagaç? Segur que té molta visió de futur i preveu on ha de seure per sortir a totes les fotos importants. Diuen que, per la tarda, mentre penjava cartells, dues persones el van reconèixer i li van dir que havia sortit per la tele, feia una estona.

¿Dónde está Wally? Aquí teniu al polític que li agrada ocupar un lloc on es garanteixi que sortirà a la foto. Per si no l'havíeu trobat encara aquí el podreu trobar perfectament, això si, mimetitzat entre el públic.

Els socilistes han comprat un llargandaix per tal d' invocacar l'esperit de l'esquerra durant la campanya i assegurar-nos que els nostres votants no es quedaran a casa. Les enquesten pinten malament. Caldrà sacrificar-lo el dia abans de les eleccions i entregar-lo com a ofrena al Déu Pablo Iglesias que ens doni un cop de mà.

Noooooo!!!! He dit Pablo Iglesias, no Juanjo Iglesias. Aquesta llum no ens guiarà pel bon camí. Aquí hi ha hagut una maledicció de Mariano Rajoy, ens ha enviat la llum celestial del PP.

2 comentaris:

  1. PSC-PSOE 2.739 27,91%
    PP 2.654 27,04%
    CiU 2.653 27,03%

    En el pitjor moment de càstig, quan heu perdut milions de vots i els del PP només han crescut 500.000 a espanya, a Calafell continueu sent els mes votats.

    Anims, aviat aquest govern de dretes que només fan que barallar-se i criticar-se entre ells i posar a parir a la gent que penca a l'ajuntament aviat seran història.

    ResponElimina