dissabte, 5 de novembre del 2011

Castanyes a Mas Romeu!


També la Urbanització de Mas Romeu va tenir la seva "Castanyada" particular. L'Associació de Veïns "La Muntanya" de Mas Romeu va organitzar una festa, la tarda-nit del dilluns passat, per cel·lebrar la tradicional festa de la Castanyada. L'Associació de Veïns de Mas Romeu és una de les més dinàmiques del municipi, ja que realitza diverses activitats durant l'any.


Com es veu a la imatge, els veïns van fer castanyes "in situ", en el recinte de la piscina de Mas Romeu. La festa va ser lluida i s'hi van apropar forces veïns de la Unrbanització. Alguns d'ells, com la presidenta, la Rosa Balanyà, anaven disfressats per l'ocasió.


La Tere i el Ramon s'hi van apropar per compartir aquests moments i poder degustar les castanyes, que eren ben bones i ben cuites. Alguns veïns com Rafel Luna (que també pertany a la Junta de l'associació de veïns) i l'Andrés Fernàndez (el fill de l'Andrea) van compartir una estona agradable amb la resta de persones que s'hi van apropar.

Resulta difícil en aquests moments per una associació de veïns realitzar activitats com aquesta, però són molt ben rebudes entre la població i els veïns de la Urbanització per què ajuden a passar estones agradables i sortir dels problemes de la vida quotidiana, encara que sigui per unes hores. Això s'agraeix força. Ànims i a seguir treballant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada