dimecres, 21 de desembre del 2011

Sopar de Nadal en família

Com cada any, la família socialista de Calafell ens reunim al voltant d’aquests dies per entrar a les festes de Nadal amb bon peu i tots junts. Ahir a la nit, vam celebrar un sopar de germanor amb un èxit rotund de participació. Un total de 55 persones, entre militants, simpatitzants i ciutadans de Calafell, ens vam aplegar amb la finalitat de passar una bona estona, fer pinya i desitjar-nos unes bones festes. També el sopar va servir per agrair els interventors i apoderats que en les passades eleccions generals ens van ajudar a controlar que la jornada electoral es portés amb normalitat. Ens van voler fer costat companys de la federació del Camp de Tarragona com el Xavi Sabaté (diputat al Parlament), el Pep Félix (alcalde de Tarragona) i el Joan Ruiz (diputat al Congrés) tot i el cansament acumulat per la feina feta al passat congrés del PSC, on van tenir un paper rellevant i de pes. Joan Ruiz va venir expressament des de Madrid, on va assistir, hores abans, a la investidura del nou president del Govern.



Durant el sopar es va poder viure un clima de satisfacció i d’unió entre els companys, demostrant que els canvis interns produïts fa uns mesos ens han beneficiat, guanyant integració i força. Estem satisfets de la feina feta i passem per un moment dolç. Inclús, durant les seves intervencions, els tres companys convidats varen fer menció del ple estat de salut que viu la nostra agrupació. Ens van felicitar també pels resultats assolits a Calafell a les passades eleccions generals, on el PSC va guanyar, i això ens omple d’orgull. Aconseguir els objectius proposats no sempre és fàcil i suposa un alt nivell de compromís i d’implicació.


El company Ramon Ferré, com a portaveu a l’Ajuntament, va explicar, als allà presents, la feina ferma i contundent que, des de l’oposició, el grup municipal està duent a terme. Denunciant públicament aquelles gestions poc clares i qüestionables que l’equip de govern està realitzant. També, va comentar als assistents que hem rebut felicitacions de ciutadans i col·lectius pel fet de ser molt clars i transparents en les nostres actuacions com a oposició. Cada vegada guanyem més credibilitat i tenim més clar que som una opció clara de govern, tant pels resultats que vàrem obtenir a les municipals, on no vam perdre cap representant, com pel camí que estem traçant amb la nostra gestió fiscalitzadora però d’oferiment amb el govern.

No em queda més que agrair, de nou, a tots els companys de la nostra agrupació i aquelles persones que dia a dia ens acompanyen i ens fan la feina més fàcil. No és senzill, en aquests moments, manifestar públicament el sentiment de ser socialista i defensar els valors que propugna l’esquerra, però nosaltres estem orgullosos i així ho demostrem.

Que tingueu unes bones festes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada