dimecres, 20 de juny del 2012

Defensa els teus drets!



Benvolgut i benvolgudes, companys i companyes,

El dia 20 de juny, CCOO i UGT tornem a sortir al carrer per protestar contra el saqueig del FMI , BCE i CE i els BANQUERS I ELS SEUS GOVERNS CÒMPLICES. Hem de dir un cop més que les causes de la crisi estaven i estan en el sistema capitalista i concretament en la cobdícia del capital financer. La culpa no és dels treballadors ni del “mercat de treball” ni de que la “gent”, tothom, hem estirat més el braç que la màniga... la culpa és d’una banca i unes institucions que han permès una bacanal  especulativa que ha tret els diners de l’economia real i els ha posat a l’economia especulativa i ara, aquesta borratxera que ha deixat forats com els de Bankia amb més de 23.000 milions d’euros...  l hem de pagar les classes treballadores i productives, ja que són les úniques que realment paguen impostos. 

Els rics, o els evadeixen mitjançant l’enginyeria financera, o els evadeixen directament als paradisos fiscals. I la festa continua, i la continuem pagant nosaltres. Qui pagarà el “rescat”- robatori de la banca. Ho pagarem nosaltres amb més retallades i un nou pla d’austeritat que ens deixarà sense present i sense futur durant dècades. Per tot això i més:

EXIGIM  LA RETIRADA DE QUALSEVOL RETALLADA SOCIAL I LABORAL I UN GIR RADICAL EN LES POLÍTIQUES ECONÒMIQUES I SOCIALS DELS GOVERNS DEL PP A ESPANYA, DE CIU A CATALUNYA I DE LA UE.

NO PARAREM DE MOBILITZAR-NOS FINS A RECUPERAR TOT EL QUE ENS HAN ROBAT EN FORMA DE DRETS LABORALS I DE RETALLADES SOCIALS (SANITAT, EDUCACIÓ, TRANSPORT PÚBLIC, ETC.).

HEM DE SEGUIR LES PETJADES DE LES GRANS CONCENTRACIONS DE TUNÍSSIA PER EXEMPLE, JA QUE NOMÉS AMB MILIONS DE PERSONES AL CARRER DIENT NO, PODREM ATURAR AQUESTA BARBÀRIE QUE ENS PORTA AL SUÏCIDI COL·LECTIU.


DIMECRES DIA 20 DE JUNY A LES 19 H
A LA PLAÇA IMPERIAL TÀRRACO
MANIFESTACIÓ CONVOCADA PER CCOO I UGT AMB EL SUPORT DE LA PLATAFORMA PER LA DEFENSA DELS DRETS DE TARRAGONA

CONVIDEM A TOTA LA CIUTADANIA I ORGANITZACIONS DE TOT TIPUS QUE S’ADHEREIXIN I HI DONIN SUPORT


Jordi Salvador Duch
Secretari General de la UGT del camp de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada