dijous, 12 de juliol del 2012

A Olivella li creixen els nans


Un any de legislatura i a l'alcalde li han crescut els nans al jardí. Poc es podia imaginar Olivella quan, fa ja poc més d'un any, va assumir l'alcaldia amb un pacte amb el Partit Popular que el seu govern aniria "rumb cap el no res". Després d'haver passat balanç d'un any de govern de CiU i PP, volem fer un balanç alternatiu on us posarem els enllaços que hem anat acumulant a la dreta del nostre bloc durant aquest temps. Els temes són variats i força polèmics.

Aquí els teniu:


Els socis de govern (PP) han donat molt de joc durant aquest any. Les gravacions polèmiques del regidor d'Esports on assegurava que aniria "desnudando uno por uno" a l'oposició van provocar que el PSC demanés la seva dimissió en el ple del 28 de novembre del 2011.



L'altra estrella convidada en aquest mandat, la nova coordinadora de l'Ajuntament, Mar Giné, provinent de Salou, ha provocat que la Connexió amb aquest municipi hagi estat d'allò més prolífica.



Però el producte local també volia el seu protagonisme. L'aparell comunicatiu i propagandístic d'Olivella, encapçalat pel Regidor de Comunicació i Participació ciutadana, Quim Vidal, ha donat força de què parlar...


Segur que tot plegat només serà un malson i el proper any de mandat serà millor!

1 comentari:

  1. Un año que ha dado para mucho. No creo que paren... lo llevan en su ADN.

    ResponElimina