dijous, 19 de juliol del 2012

Sense Top ni manta!


Els comerciants de la Platja de Calafell han arribat al límit de la seva paciència. El problema del Top manta, lluny de ser eradicat, està més present i actiu que mai! I, això, en temps de crisi econòmica i de dificultats per aconseguir vendre els productes habituals durant els mesos d'estiu, es nota moltíssim en els ingressos dels petits botiguers i empresaris del sector. Per aquest motiu han iniciat una campanya de protesta per que el govern actuï de forma contundent i immediata davant d'aquest problema. En les parets dels establiments, en els vidres dels negocis i, fins i tot, en el mur del passeig marítim es poden veure cartells de protesta que anuncien, irònicament, l'obertura del Top manta per la tarda. 


Segurament, ningú té la solució d'aquest problema, però com a oposició, demanem a l’equip de govern que es sensibilitzi amb els comerciants i restauradors que estan rebent les conseqüències negatives d’aquesta activitat il·legal. Els demanem que facin tot el que estigui a les seves mans i actuïn amb la màxima celeritat, contundència i rotunditat per tractar de pal·liar el més aviat possible aquesta situació. És la seva obligació.


Des del PSC, com a oposició, no farem sang del problema. Lluny d'això, al contrari, ens oferim a dialogar i debatre amb l'equip de govern, comerciants i agents implicats en cercar les millors solucions possibles per tal d'evitar que el perjudici al comerç de Calafell continuï durant la resta de l'estiu. Ens solidaritzem amb els comerciants que han iniciat la protesta i els donem el nostre recolzament pel què calgui. L'única manera de sortir d'aquest atzucac és sortir-ne junts i fent pinya, posant imaginació i dialogant. En això ens trobaran!

1 comentari:

  1. Ni lo han hecho nunca ni lo van a hacer, son incapaces de ver más allá de su propia nariz. Ellos, ponerse de acuerdo con la oposición para luchar por un bien común no está dentro de sus esquemas mentales,ni cabe en su desmesurada soberbia. No les importan los ciudadanos, sólo les importa su imagen

    ResponElimina