dilluns, 24 de desembre del 2012

El PSC de Calafell us desitja bones festes


Companyes i companys,

Ara que s'apropen dies festius adequats per a gaudir de la companyia de la família, m'agradaria desitjar-vos que passeu un bon Nadal i unes bones festes. Són moments molt difícils per a moltes persones i és precisament per a això que m'agradaria recordar-vos que com a socialistes i persones d'esquerres tenim un compromís amb els més necessitats. El nostre lloc ha d'estar al costat d'aquelles persones que pitjor ho estan passant degut a la situació crítica per la que passa el nostre país. Hem d'estar units per tal de fer front, tots junts, a situacions tan tràgiques i doloroses com els desnonaments, la fam, la pobresa, o la pèrdua del lloc de treball. Hem de demostrar a la ciutadania que el nostre partit representa els valors del progrés i de l'esquerra i que paraules com justícia social i igualtat d'oportunitats formen part dels nostres gens.

Hem de perdre els complexos i posar-nos a treballar escoltant a la societat i estant al costat del ciutadà. Hem de recuperar la confiança d'aquells col·lectius que un dia van ser la nostra base, la nostra força i ara han deixat de donar-vos el seu suport. Sóc conscient de que per poder recuperar aquesta confiança cal rectificar actituds i adoptar postures crítiques, això no hauria de ser un problema per a nosaltres.

Les paraules són molt necessàries però crec que és moment de passar a l'acció. És per a això que la nostra agrupació ha pres la decisió de donar un cop de mà i actuar ja. Estem organitzant iniciatives de tall social per tal d’oferir la nostra solidaritat als més afectats per la crisi.

Aquests dies, les joventuts (JSC) estan duent a terme una campanya de recollida de joguines perquè aquest any 2012 cap nen es quedi sense regal de reis, iniciativa que havia realitzat l'ajuntament de Calafell durant anys però que ha eliminat injustament. També hem decidit fer una tria de roba dels nostres armaris, roba que ja no utilitzem i portar-la a la nostra agrupació, nosaltres la farem a arribar a qui sí la necessita i no se la pot comprar. Farem un recorregut pels diferents establiments i supermercats per demanar excedents de productes o aliments amb data propera de consumició per poder-la aprofitar i fer-la arribar als ciutadans de Calafell que més ho necessitin.

Bé, tot això forma part de la nova ruta de treball que els nostres companys de l'executiva estan organitzant. No cal dir que tothom que s'ofereixi voluntari serà benvingut, com sempre.

Gràcies a tothom pel vostre recolzament i bona entrada d'any 2013


Yolanda Almagro
Primera Secretària  


El PSC de Calafell us desitja que passeu unes festes de Nadal acompanyats de les persones que mes estimeu i tingueu un feliç i pròsper any nou 2013. Amb aquesta coneguda cançó passarem les festes i iniciarem la nostra activitat al bloc dels Socialistes de Calafell el proper mes de gener. Fins aviat!

1 comentari: