divendres, 1 de març del 2013

Indignats al PP


Avui, al ple, el senyor alcalde ha tornat a mostrar la seva manca de respecte envers els regidors de l'oposició i els ciutadans que han assistit a la sala de plens per tal de fer les seves preguntes o aportacions. Ens ha negat la paraula als regidors de l'oposició, com de costum i ha tallat les intervencions dels ciutadans.  Aprofitem, doncs, el nostre blog per tal de poder denunciar públicament tot el que l'alcalde no ens ha permès exposar durant el ple.

La seva reacció, ha estat una fugida cap endavant en tota regla. A falta d'arguments convincents, ha adoptat una estrategia del tot patètica: defensar-se atacant.  Utilitzant l'apartat de precs i preguntes, hem denunciat la situació que, fa mesos, viu la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Calafell  degut a l'actitud negligent i de manca de responsabilitat del seu regidor, el senyor Juan José Iglesias. Situació que ja es va denunciar a la passada entrada d'aquest blog anomenada "Crisis de gobierno, silencio del alcalde".

Davant la nostra crítica política, i no personal, el regidor Iglesias, que presentarà la seva dimisió el proper mes de març, ha negat d'una manera poc argumentada i molt dèbil el fet de no desempenyar les seves funcions polítiques des de ja fa més de 6 mesos. Amb la seva impresentable resposta ha quedat en evidència i ha mostrat la seva manca de competència política. La senyora Olga Elvira ha sortit en la seva defensa demanat respecte absolut cap al regidor quan ell s'ha rigut de Calafell i dels seus ciutadans.

Nosaltres hem denunciat que no cumpleix amb les seves obligacions ja que tenim proves contundents de que aquesta ha estat la seva línia de treball darrerament. Segons ell no assisteix a la seva feina ja que treballa en la distància i no li agrada el protagonisme, motiu pel qual, no assiteix als actes. Basta d'eufemismes i donem el nom adequat a les coses. Resulta que no es presenta a les reunions de treball ni als aconteixements esportius i ho adorna dient que no li agrada sortir a la foto. "Menuda desfachatez" es diria en castellà.

Les nostres crítiques s'han corroborat gràcies a la intervenció d'un ciutadà a l'apartat de precs i preguntes del públic. Un membre de la direcció del Club de Fútbol Calafell s'ha queixat de que portava des del mes de novembre intentant reunir-se amb ell sense èxit. Això confirma que fa mesos que no acudeix al seu lloc de treball, nosaltres no diem mentides.

Aquest equip de govern té un problema molt greu ja que no sap encaixar les crítiques que des de l'oposició se li fan. No entenen que nosaltres, l'oposició, temin la funció, entre d'altres, de fiscalitzar la feina que fa el govern a nivell polític, els agradi o no.

Per què els indigna tant que fem la nostra feina? Desafortunadament, ahir va morir el pare del manifest dels indignats del moviment del 15-M, Stéphane Hessel,  però això no ens ha de preocupar perquè ja ha nascut qui el substituirà en les seves funcions, els regidors del Partit Popular de Calafell.

1 comentari:

  1. Pese a todo, los silencios del alcalde, las salidas de tono de algunos de su equipo, la ineptitud de otros, las contestaciones airadas en defensa de lo impresentable, tanto que ni a trabajar se presenta, incluso del fuego amigo. Que tropa!.

    Pues a pesar de todo eso, se cumple con el compromiso de hacer de la oposición una tarea digna, con el esfuerzo que supone controlar un grupo de gobierno tan incapaz e ineficaz que el que no anda buscándose en el monte se encuentra transpersonalizado, a los que hay que añadir los buscadores de fortuna.

    Un saludo cordial

    ResponElimina