dimarts, 26 de març del 2013

Inseguretat CiU-tadana


Amb l’inici de l’any 2013 la política calafellenca està entrant en una espiral negativa i de descrèdit, amb actuacions del govern municipal un tant surrealistes, que recorden les escenes del camarot dels germans Marx.

En primer lloc, l’Ajuntament té dos caps de Policia Local. Un d’ells té la plaça en propietat i l’altre ocupa la plaça de manera interina. Al primer, li han assignat altres tasques, però cobra el mateix sou que cobrava abans. Al segon, l’han mantingut en el seu lloc i és un càrrec de confiança encobert. Si no ho fos, el Cap de la Policia que té la plaça en propietat, estaria exercint la seva funció amb normalitat. Així, doncs, els ciutadans de Calafell estem pagant dos caps de policia.

Però, lluny de sentir-nos el doble de segurs, al municipi s’ha incrementat el nombre de robatoris. Uns dels més sonats, ja que ha sortit en molts mitjans de comunicació i premsa, han estat els atracaments soferts al Cementiri Municipal, en diverses ocasions. El regidor de Seguretat Ciutadana va prometre posar un servei de vigilància a mida d’aquelles persones que visitin el cementiri. L’alcalde ho va desmentir en el mateix ple, desautoritzant i contradient el regidor. Més tard, es feia seva la proposta. Però, no va desaprofitar l’ocasió per a criticar els treballadors municipals i deixar-los en ridícul en públic, en un ple, sense haver parlat amb ells i dir-los a la cara el què pensa.

Això sí, Olivella té por dels ciutadans, ja que és un dels pocs alcaldes amb guardaespatlles que hi ha a Catalunya. L’acompanya arreu on va, fins i tot a actes culturals i esportius, on no hi ha cap mena de perill i on hi ha prou gent com per a sentir-se segur i protegit. ¡Increïble! Un sergent que paguem els ciutadans fa aquesta funció. I quan l’alcalde marxa fora, el mateix guardaespatlles vigila a l’alcaldessa accidental.

En definitiva, els serveis de seguretat de Calafell estan al servei dels CiU-tadans, només els de CiU, protegir l’alcalde Olivella, acompanyar la gent al cementiri,... i amb una bicefàlia que paguem tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada