dimecres, 5 de juny del 2013

Carril bici immortal


Aviat farà dos anys que l'actual alcalde va fer esborrar l'antic carril bici. En aquest mateix blog es va comentar que la forma d'esborrar-lo era força dolenta, buscant la fórmula més barata. Al final, com passa sempre, el més barat surt car. Aquest és l'aspecte que presenta actualment qualsevol cruïlla del passeig marítim: una pintura que s'esborra, una altra pintura que torna a sortir, com podeu veure, es veu perfectament la senyalització de l'antic carril bici.


Encara no fa ni dos anys des de que van repintar la pintura de les cruïlles i ara han de tornar a fer la mateixa feina una altra vegada, amb un cost addicional pel municipi.

Potser si les coses es fan be des del principi, el ciutadà estaria més content i no tindria motiu de queixa. Doncs be, aqui teniu als pintors que a dia d'ahir van estar amunt i avall pintant les cruïlles.


D'aquí dos anys, hauran de tornar una altra vegada a repintar-ho? Tot fa pensar que sí. Us recordo el que es deia en aquest blog en l'article "sense carril bici" del 9 de maig de 2012.

A més, criticaven el cost del carril bici, però es van gastar 130.000 euros en pintar a sobre. Presumien d'haver solucionat el problema amb un cost inferior del què va costar pintar-lo (350.000 euros, segons el govern). Ara, ja poden tornar a pintar damunt, per què el carril bici es resisteix a ser esborrat. I és que ja els vam dir que pintar damunt no era la solució definitiva i que era gastar diners per gastar. 
I, com es pot veure, el resultat final és un nyap negre sobre un altre nyap. El carril bici es resisteix a desaparèixer, és immortal!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada