dissabte, 3 d’agost del 2013

Èxit d'assistència a Can Corbella


Els socialistes del Baix Penedès es van aplegar, ahir a la nit, a Can Corbella, on es va celebrar l'habitual sopar d'estiu. Amb la presència del Primer Secretari del PSC, Pere Navarro, i d'altres càrrecs del partit, els cent seixanta assistents van poder fer pinya i opinar sobre el camí que ha de seguir el socialisme català, a partir d'ara. També hi va assistir una nombrosa representació de l'agrupació del PSC de Calafell, com ve sent habitual.

Aquest any, el menú es va adaptar als temps que corren i se'n va reduir el preu. No obstant, un dels dos plats habituals en aquest sopar, va poder degustar-se per tots els assistents (la sípia amb patates). L'agrupació del Vendrell va convidar els assistents a cava del Penedès, fent un esforç important. L'organització de l'acte va funcionar com un rellotge i va fer possible, un any més, que els socialistes de la comarca es puguessin tornar a retrobar.

En els parlaments, volem destacar la presència del nou i flamant alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, que anava amb crosses, degut a una lesió muscular. L'alcalde va valorar com a positiu els primers mesos d'alcaldia, fent èmfasi en la progressiva recuperació econòmica que està vivint l'Ajuntament del Vendrell., sense deixar d'ajudar els què més ho necessiten. Carnicer va destacar el manteniment del menjador social (que realitzen els restaurants de la vila) i les beques de menjador durant l'estiu, a aquells nens que sense elles no podrien menjar. Carnicer va recordar que els serveis socials han triplicat els ajuts i la seva tasca en dos anys.

Xavier Sabaté, diputat al Parlament i President del Grup Parlamentari del PSC, va fer un repàs pels projectes aturats que hi ha al Camp de Tarragona (Logis Penedès, Corredor del Mediterrani,...) i per aquells punts de conflicte que té l'actual govern de CiU i no dóna la cara (Hospital Comarcal, CAP de l'Arboç,...).

Pere Navarro va recordar que, fa un any, es parlava del Pacte Fiscal i que, un mes més tard, ja es demanava la independència i es convocaven eleccions. També va demanar als militants socialistes tenir paciència i esperar que arribi el moment de que la gent s'adoni que tot plegat ha estat un pur interès electoralista de CiU i altres, assegurant que la via Federalista és la única que pot avançar cap a un estatu millor per a Catalunya. Finalment, va recordar el camí fet en les espanyes per avançar en la vía federal, cosa que Mas no ha fet per a donar a entendre els arguments que el porten a demanar la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada