diumenge, 22 de setembre del 2013

Canviem de Futur, a Tarragona



dissabte 28 de setembre de 9.30h a 14.30h
Palau de Congressos de Tarragona
1a Conferència Canviem de Futur–Canviem la Societat


La Conferència de Tarragona serà la primera de les 4 conferències de la Convenció Oberta Progressista de Catalunya (COPCAT). Que portarà per títol “Canviem de Futur” i que és un procés d’escolta, de debat i d’obertura que des del mes de maig ha impulsat el Partit dels Socialistes de Catalunya a través de tallers participatius a més de 100 municipis, les xarxes socials i consultes a entitats socials. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aplegar el màxim de persones i entitats de sensibilitat progressista i catalanista per debatre i recollir propostes sobre els temes estratègics de futur i construir una alternativa per Catalunya. 

Per aquest motiu, fem una crida a la participació als militants i simpatitzants per dialogar i aportar idees sobre els reptes davant la crisi econòmica i la retallada a les polítiques socials.

Les aportacions en matèria d’economia i polítiques socials es tractaran a 3 tallers dinàmics amb experts i acadèmics que amb la participació dels assistents construiran les propostes. (adjuntem també el programa de la Conferència amb el nom dels tallers)

Taller 1. Canviem l’Estat del Benestar

Taller 2. Canviem de Model Productiu

Taller 3. Canviem la Fiscalitat i l’Economia

Al moment de demanar la inscripció cal que cada militant o simpatitzant s’apunti en un dels 3 tallers.. Per fer-ho cal contactar amb l’executiva de la teva agrupació o trucant al 977 23 64 53.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada