dimecres, 20 de novembre del 2013

¡Te necesitamos para cambiarlo!

El PSC de Calafell obre un procés per a que tots els ciutadans trieu i decidiu el Calafell del futur. Aquesta legislatura està amortitzada i cal obrir un nou horitzó d’optimisme, esperança i il·lusió. Volem ser el mecanisme per a què pugueu decidir on van a parar els vostres diners dels impostos.

El PSC de Calafell abre un proceso para que todos los ciudadanos elijáis y decidáis el Calafell del futuro. Esta legislatura está amortizada y hay que abrir un nuevo horizonte de optimismo, esperanza e ilusión. Queremos ser el mecanismo para que podáis decidir a donde van a parar vuestro dinero de los impuestos.


El vostre moment ha arribat! El 25 de novembre presentarem el procés participatiu a tots els calafellencs, a les 20:05 hores, a les Dependències Municipals del carrer Sant Pere, a La Platja de Calafell. No hi faltis! Et necessitem. 

¡Vuestro momento ha llegado! El 25 de noviembre presentaremos el proceso participativo a todos los calafellenses, a las 20:05 horas, en las Dependencias Municipales de la calle San Pedro, en La Playa de Calafell. ¡No faltes! Te necesitamos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada