dimarts, 18 de febrer del 2014

El 25 de febrer, nova sessió de participació: l'esport pot ajudar a millorar Calafell?



Continuem amb el "Calafell 25x25" i, com cada dia 25, programem una nova jornada de participació. En aquesta ocasió, dedicada al món de l'esport. Sota el títol "L'esport pot ajudar a millorar Calafell", la sessió vol valorar quines inversions en equipaments esportius fan falta al nostre municipi, com l'esport pot esdevenir una font d'activitat econòmica, avui molt desaprofitada tot i el seu potencial, i també el seu paper com a factor de cohesió social i local.

No oblidem que Calafell té un repte esportiu de primera línia, la subseu dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017. Una oportunitat que ens obliga a actuar, però que a la vegada pot deixar molts fruits al municipi, també a llarg termini.

És una activitat adreçada als clubs i entitats esportives del municipi. Per situar la qüestió i parlar de models esportius, comptarem amb un ponent d'excepció: Antonio Morales, exdirectiu esportiu del Reial Club Deportiu Espanyol i una persona de referència en el món del futbol. És una persona també molt vinculada a Calafell.

Aquesta activitat es farà, com us dèiem al principi, el proper 25 de febrer, dimarts, a partir de les 19 hores al Café del Paseo, al Passeig de la Unió. És al costat de la benzinera, abans d'arribar-hi segons es puja. A la zona pot aparcar-se amb facilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada