dimecres, 5 de febrer del 2014

Ni Institut ni gratuïtat de peatges


NÚRIA SEGÚ: “CAP NI UNA DE LES ESMENES QUE HAN PACTAT CIU I ERC BENEFICIEN A TARRAGONA, NI UNA SOLA. ÉS VERGONYÓS!”

Núria Segú ha denunciat que el paquet d’esmenes aprovat conjuntament per convergents i republicans per afegir als pressupostos de la Generalitat per al 2014 no hi ha ni una sola inversió per a les comarques del Camp de Tarragona.“Trobem partides addicionals destinades al consorci hospitalari de Vic, a l’escola d’Abrera, a l’hospital de Viladecans, i inversions per a les comarques del Vallès, Baix Llobregat, Osona, Maresme, etc. però cap ni una a partir del Baix Penedès en direcció sud. És que els tarragonins no figurem al mapa mental dels diputats de CiU i ERC?”.

Així, cap de les dues esmenes referents al nostre municipi, les que demanaven una partida per a l'Institut La Talaia, de Segur, i per a la gratuïtat dels peatges pel Baix Penedès han estat aprovades per CiU i ERC. Per tant, per a l'Institut, haurem de confiar en què la partida oberta el 2012 d'un milió d'euros encara hi sigui i puguin iniciar-se les obres en aquest any, el juliol del 2014, tal i com s'han compromès els representats de la Generalitat en el territori. I sobre els peatges, caldrà continuar la lluita per a aconseguir eliminar el greuge que patim en els desplaçaments cap a Barcelona respecte altres territoris que tenen alternatives gratuïtes lliures de peatge.

1 comentari:

  1. Que desilusión, no volveré a preguntar a Sandro Rey que me había asegurado que esta vez sí, que podíamos contar con la gratuidad de la autopista, que se acabó hacer cola en los semáforos de Segur y Cubelles, que podíamos llamar a la empresa de derribos para tirar las barracas y encargar traje nuevo para que el alcalde salga lustroso en la foto de inaguración del nuevo instituto, tirando de la cinta con sus amigos y colegas.
    Jo..r, otro proyecto a la mierda, aunque esto no le habrá sentado muy mal al alcalde ya que se había subido al carro para hacer un brindis al sol y que no se notara mucho que pasaba del tema.
    A veces no cuesta mucho quedar bien, verdad Sr. Alcalde.

    Un saludo.

    ResponElimina