dissabte, 29 de març del 2014

L'assemblea del PSC elegeix per unanimitat Ramon Ferré Solé com a candidat a l'alcaldia de Calafell




L’assembla de militants del PSC ha elegit per unanimitat Ramon Ferré Solé com a candidat a l’alcaldia de Calafell per a les eleccions municipals que s’han de celebrar l’any vinent. Ferré era l’únic aspirant, després de recollir el 60% d’avals entre la militància socialista. Sent l’únic aspirant, no s’han fet primàries, però Ferré va preferir que la seva elecció es ratifiqués en una votació secreta de l’assemblea i no amb una simple proclamació automàtica o una designació de l’executiva socialista local.

Ramon Ferré Solé té 39 anys, és arquitecte de professió i pare de dues filles. En l’actualitat és portaveu del grup municipal socialista (a l’oposició) a l’Ajuntament de Calafell. Va entrar al consistori l’any 1999 i ha estat membre del govern municipal en dos mandats: va tenir responsabilitat directa en les àrees d’obres i urbanisme.

Un cop elegit com a alcaldable, Ferré ha dit davant l’assemblea del PSC que “el 60% d’avals i la votació majoritària dels militants demostra que som un partit unit i que confia en el projecte que hem iniciat”.  Ferré ha afegit que “la meva elecció és el de menys. El realment important és el canvi profund que hi ha hagut en els darrers tres anys al PSC de Calafell, no tan sols de persones, sinó de manera de funcionar. La votació del candidat a l’alcaldia no fa més que consolidar un projecte diferent i ple de força”.

“Però ara el repte és”
, ha subratllat, “portar aquest canvi a la política municipal calafellenca. No és qüestió de renovar cares i noms, sinó de fer un canvi en la manera de governar”.  Ferré ha dit també que “el procés participatiu Calafell 25x25 n’és una bona mostra. Volem implicar tothom en la política del municipi i en la presa de decisions”.

El candidat ha concretat que “el més important no és què farem, sinó com ho farem. Els ciutadans hem de decidir on van a parar els nostres impostos. Els polítics només han de posar els mitjans perquè ho poguem fer. Només d’aquesta forma fomentarem el debat, el diàleg i la participació”.  Adreçant-se al propi PSC, Ramon Ferré li ha demanat “un canvi en la manera de plantejar les propostes. Hem de fer que hi hagi el màxim consens en allò que es posi damunt la taula”. Però la crida de l’alcaldable socialista és més àmplia: “També proposo obrir el diàleg a totes les forces polítiques, sigui quina sigui la seva representació”.

Un govern proper a la ciutadania i que faci carrer


Ferré ha conclós aquestes primeres manifestacions com a candidat a l’alcaldia tot afirmant que “volem un govern proper a la ciutadania, que faci carrer i parli amb els ciutadans, de manera continuada i constant. No volem un govern amb privilegis, ni que es faci fotografies per alimentar l’ego. El govern hem de ser tots i els protagonistes també. Necessitem tothom per aconseguir-ho”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada