divendres, 23 de maig del 2014

El PSC 'convida' Angela Merkel a Calafell per dir-li que ja n'hi ha prou de retallades



Angela Merkel s’ha sumat avui a la campanya electoral europea dels socialistes. El PSC de Calafell ha convidat la cancellera alemanya per tal que tothom pogués dir-li que ja n’hi ha prou de retallades de drets i de l’Estat del benestar. Bé, en realitat era una doble de Merkel i la seva visita ha posat un punt d’humor, molt crític això sí, a la campanya, que avui viu la seva última jornada.

El portaveu municipal i candidat a l’alcaldia del PSC, Ramon Ferré, ha explicat que “òbviament, Merkel ha vingut a fer campanya a favor de les retallades i del seu amic Rajoy. I nosaltres li hem dit clar que ja n’hi ha prou. I a tothom amb qui hem parlat li hem dit que, per aturar-ho, aquest diumenge cal votar els socialistes”.


Angela Merkel ha passejat pel mercat setmanal de Segur de Calafell i també pels comerços d’aquest nucli, provista d’unes tisores de grans dimensons. Ferré ha indicat que “a tothom li ha fet gràcia que no es perdi l’humor, però també majoritàriament tothom ha estat d’acord amb la crítica i ens ha manifestat el seu cansament per aquesta austeritat que beneficia alguns, en perjudici de la gran majoria”.

Ferré ha afegit que “aquest diumenge tenim l’opció d’elegir entre continuar amb les retallades o prendre unes altres mesures en favor de les persones i els seus drets”.


Cliqueu aquí per veure el vídeo que hem enregistrat amb Ramon Ferré dient-li "nein" a la Merkel


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada