dijous, 26 de juny del 2014

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquest matí s'ha celebrat la sessió plenària ordinària corresponent al mes de juny. Només hi havia tres punts d'interès en l'ordre del dia i, per tant, ha estat un Ple breu. Abans d'iniciar la sessió s'ha fet un minut de silenci per l'atropellament d'una persona a la via del tren, a l'alçada del límit del terme municipal amb Cunit.

El primer punt d'interès era l'ampliació en una hora més del servei del transport urbà cap a les urbanitzacions de Mas Romeu i Calafell Parc, durant els mesos de juliol i agost. Aquesta demanda ja l'havíem reiterat en diversos plens i no ha estat fins ara que l'equip de govern ens ha fet cas.

Els dos punts posteriors han estat dues mocions. La primera, presentada per tots els grups municipals, conjuntament, demanant l'equiparació de l'edat de jubilació dels policies municipals amb l'ertzaintza. Aquesta proposta l'ha presentat l'UGT i l'han secundat tots els grups polítics amb representació a l'ajuntament, demanant que s'aprovi una llei que ho reguli, al Congrés dels Diputats. La segona moció ha estat la presentada pel grup municipal del PSC, demanant que s'ofereixi el servei de dutxes i bugaderia social a les persones més necessitades del municipi, fent cas de les més de 300 signatures que ha recollit un jove, Juan Ramon Fernàndez, demanant una higiene digna per a tothom. La moció ha estat transaccionada amb la resta de grups i s'ha aprovat per unanimitat.

Acabats aquests punts, el Ple s'ha donat per acabat per un motiu de força major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada