divendres, 25 de juliol del 2014

150.000 gràcies!


Moltes gràcies a tots per fer possible que hàgim arribat a les 150.000 visites en aquest bloc de política local, el bloc dels socialistes de Calafell! Han estat gairebé tres anys de presència a les xarxes, amb articles, propostes, mocions, enquestes, vídeos,... on heu pogut seguir la realitat calafellenca des de l'òptica de l'oposició crítica, però constructiva.

Tres anys de fer oposició per la xarxa i a través del bloc, mentre altres han estat desapareguts i han donat senyals de vida fa ben poc. Sempre hem estat aquí, al peu del canó, defensant els interessos dels calafellencs davant un govern conservador (CiU-PP) que ha anat a la deriva. Queda menys d'un any per les properes eleccions municipals i seguirem treballant per a fer possible una gran obertura democràtica al nostre ajuntament.

Tant és així que us continuem animant a seguir-nos. Nosaltres treballarem per a que els texts i les propostes que posem al bloc siguin del vostre interès i reflecteixin l'opinió d'una part de la societat calafellenca, treballadora i d'esquerres. Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada