divendres, 27 de febrer del 2015

Resum de la sessió plenària d'ahir


Ahir pel matí es va celebrar una nova sessió plenària ordinària a l'Ajuntament de Calafell, la corresponent al mes de febrer. Els punts a tractar van ser de tràmit, en la seva majoria. Per la qual cosa no va haver gaire debat polític.

Els temes més destacats van ser la desestimació del recurs presentat per l'empresa perdedora del concurs de construcció i explotació del nou tanatori, per haver-se presentat fora de termini, i l'aprovació d'un conveni amb la propietat de la Masia de La Font per a permetre un ús privat en la masia, respectant la construcció original i cedint un terreny annex com a equipament.

També es va treure a concurs la nova concessió del trenet turístic per 10 anys. Aquesta concessió preveu donar el servei durant els mesos d'estiu, però també els caps de setmana d'hivern.

En el torn de Precs i Preguntes dels Regidors, el José Bonilla va demanar que s'arreglés l'enllumenat de diversos punts del municipi i els semàfors de la travessera de Segur. La Yolanda va reclamar la informació sobre els plans d'ocupació del darrer any.

La Tere va demanar que s'arreglessin els clots del carrer de Mar i la vorera davant la seu de la Policia Local. A més, va demanar explicacions sobre la campanya "Tu ets el crack" que ja no apareix a la web municipal i hi ha solars pel municipi plens d'excrements de gos. Finalment, es va queixar de l'ocupació de la Plaça de Catalunya amb taules i cadires per part d'un establiment en diversos actes municipals que poden suposar perill. El Toni va demanar que s'arreglessin les tapes del clavegueram del carrer Cossetània i que es netegés una colònia de gats que hi ha en un solar de l'Estany.

Finalment, el Ramon va demanar una solució a les queixes de diversos comerciants de Segur per la zona blava, de cara a l'estiu i la Setmana Santa. També va demanar que es posés remei a les mancances del Jutjat de Pau i, si cal, fer un trasllat a un nou espai.

En el torn de Precs i Preguntes del Públic, en Manel va demanar que els regidors de govern no es prenguin les queixes i crítiques de l'oposició a nivell personal, El Pedro que, de vegades, en el CAP hi ha dues hores d'espera de retard en l'atenció mèdica. També va denunciar que, en els mercadals, hi ha parades que es relloguen i va preguntar si hi havia alguna ordenança que obligui a treure la placa de gual.

El Joan va demanar que es netegés el solar tancat entre la Carretera del Sanatori i el carrer Gegants Pere i Carme. El Juan Antonio va demanar més educació a l'alcalde quan atengui els ciutadans pel carrer. Finalment, el Juan va demanar que el regidor de Seguretat Ciutadana l'atengués després d'un mes de fer la instància. També va demanar que es reparés un fanal lligat amb un filferro, al carrer Hongria, i un clot al mateix carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada