divendres, 17 d’abril del 2015

El PSC presenta una candidatura, liderada per Ramon Ferré, per guanyar i governar Calafell


El PSC de Calafell ha omplert en l’acte de presentació de la seva candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. Va ser el primer partit local a aprovar i anunciar la seva llista, i ha estat el primer a presentar-la en societat, en presència fins i tot de candidats, dirigents i militants d’altres forces polítiques.

Els socialistes s’han presentat com una candidatura disposada a guanyar i a governar Calafell. Tant per la vàlua professional i representativitat social dels integrats de la llista, com per la joventut i l’empenta d’una candidatura completament renovada, amb una mitjana d’edat de poc més de 30 anys, l’única que “pot estar al costat de la gent en aquesta crisi, fer funcionar l’Ajuntament i canviar les coses que a Calafell mai no canvien, i més després de quatre anys de govern  i retallades de la dreta”, ha explicat el cap de llista, Ramon Ferré.

Ferré ha destacat que els socialistes “som els únics que hem impulsat un procés de participació ciutadana al llarg del darrer any i mig, del qual ha sorgit el nostre programa. Altres estan demanant idees a un mes de les eleccions i volen que ens creguem que no tenen el programa fet...”.


El candidat també ha recordat dues de les propostes estrella del programa socialista. Una és la rebaixa de l’IBI en un 10% per a l’any 2016 i posteriors. L’altra, el fet que els ciutadans podran decidir on van els diners dels impostos, mitjançant un consell de participació que decidirà quines inversions es fan a cada barri. “Tenim una oportunitat històrica de canviar les coses a Calafell. És una oportunitat doble: governar d’una forma molt diferent, sense apel·lacions falses a la nova política, i tancar els greuges entre els diferents nuclis i urbanitzacions del municipi de Calafell”. Els socialistes, ha afegit l’alcaldable, “ens hi deixarem la pell per aconseguir-ho. Però també necessitem que tothom ens ajudi a canviar-ho”.

Núria Segú: “Els socialistes treurem un resultat millor que el que molta gent pensa”

L’alcaldable calafellenc ha presentat els altres integrants de la candidatura i a ell l’ha presentat la diputada al Parlament, Núria Segú. La parlamentària ha definit Ramon Ferré com “una persona treballadora i d’una gran tenacitat, que serà un gran alcalde de Calafell, envoltat d’un gran equip”.

Núria Segú, a més, ha augurat que el PSC obtindrà millors resultats a les eleccions municipals que els que els pronostiquen les enquestes. “Tindrem un resultat millor que el que molta gent   pensa, perquè hi ha molts ciutadans més interessats en resoldre els problemes que té de veritat el nostre país, en comptes d’entrenir-se en aventures sense futur”, ha subratllat.


CANDIDATURA SOCIALISTA A L’AJUNTAMENT DE CALAFELL


1. Ramon Ferré Solé
2. Helena Rubio Pérez
3. Adrià Seras Vila
4. Miguel Ángel Perín Tienda
5. Maria Lluïsa Lastra Flores
6. Gregorio Ponce Nogales
7. M. Ángeles Fernández Martín
8. Noemí Espigares Victoria
9. Dídac Lorite Garrido
10. Andrés Fernández Redondo
11. Nicolás Emmanuel Maiola
12. Emma Gallardo Richards
13. David Lorente Torres
14. M. del Mar Polo Cabo
15. Jefferson Doñe
16. Victoria Blanco Barba
17. Soledad Rovira Fernández
18. Mercedes Acosta Cruz
19. Miquel Tamayo Folch
20. José Miguel Pérez Sánchez
21. Lucio Moreno Fernández

Suplents
Josefa Laura Torres López
Joaquín Cachinero Gracia
Guillermina González Corchero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada