diumenge, 26 d’abril del 2015

Les propostes per Segur


En  el proper mandat municipal els greuges entre nuclis del municipi han de passar a la història.

A partir del 2017, la inversió municipal es distribuirà per nuclis, segons el nombre d’habitants. És un criteri objectiu i transparent. Però a més, de forma general, tots podrem votar on van a parar els diners dels impostos mitjançant la Participació Ciutadana.

Calculem que a Segur de Calafell s’hi podrà invertir dos milions d’euros l’any.

Proposarem tres línies d’actuació:

La gran prioritat serà la reparació de carrers. És més, els socialistes ens hem compromés a donar preferència als carrers als quals les obres resolguin, a la vegada, els problemes d’inundabilitat. També aprofitarem per a acondicionar els torrents com a parcs urbans.


Exemple d'adequació de torrents

Exemple d'adequació de torrents

Proposta de remodelació dels carrers de Segur

La mobilitat és bàsica a Segur. Per això regularem l’aparcament als carrers i recuperarem les voreres per als vianants. I farem les voreres davant dels solars buits, on no n’hi hagi, repercutint el cost al propietari. També crearem nous passos soterrats a la via del tren, perquè amb un no n’hi ha ni per començar.


Proposta de reforma de l'aparcament i la plaça del Port de Segur

Proposta de reforma de la plaça del Port de Segur

Potenciar el Port de Segur perquè sigui un lloc que animi l’economia del barri serà la tercera línia d’actuació. Proposem fer un gimnàs low cost als locals municipals i instal·lar-hi el mercadal setmanal. També organitzar una programació periòdica d’activiats nàutiques, esportives, comercials i d’oci.

Aquests projectes seran prioritzats a través d’un Consell Ciutadà representatiu i democràtic que posarà els a votació ciutadana, any rere any.

No hem d’oblidar el civisme. Dins del servei de neteja de carrers, crearem un servei de vigilància i sensibilització per reduir els excrements de gossos a la via. També crearem espais d’esbarjo per a gossos.

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. No era nuestra intención ser originales, sino hacer lo que la gente nos ha pedido en el proceso participativo Calafell25x25 e ir solventando los principales problemas de Segur.

      Elimina