divendres, 8 de maig del 2015

El PSC engega una campanya en què s'hi dexarà la pell per canviar les coses a Calafell


 El PSC ha engegat aquesta passada mitjanit una campanya que vol ser l’empenta final a un projecte que vol canviar les coses que mai canvien a Calafell. En el tradicional acte d’enganxada dels      primers cartells, el candidat socialista a l’alcaldia, Ramon Ferré, ha reiterat que “l’objectiu no és recuperar el govern municipal pel simple fet de recuperar-lo, sinó per aconseguir un Ajuntament molt diferent, on la ciutadania decideixi el destí els diners dels impostos i que relegui a la història els greuges entre els nuclis del municipi”.

El candidat ha afegit que “el canvi és de molta entitat i ni volem ni podem fer-lo sols. Per això, igual que diem en el nostre lema que ens hi deixarem la pell, també demanem a tothom que ens ajudi a canviar-ho”.


Ramon Ferré recorda que "no volem guanyar per guanyar, sinó perquè hi hagi un Ajuntament molt diferent"

Ferré ha dit també que “la pràctica totalitat dels nostres oponents ‘parlaran’ amb la ciutadania durant aquests quinze dies. Alguns han posat en marxa consultes ciutadanes a menys d’un mes de les eleccions, quan el programa electoral el devien tenir ja imprès i tot... Nosaltres hem estat quatre anys treballant i des de finals de 2013 hem realitzat un procés participatiu, el resultat del qual és un full de ruta, realista, possible i quantificat, per als propers deu anys”.

L’alcaldable socialista ha conclòs subratllant que “tenim una candidatura magnífica, renovada gairebé al 100%, amb una mitjana d’edat de poc més de trenta anys, formada per persones preparades i coneixedores del municipi i les seves problemàtiques. Persones que s’hi deixaran la pell i que, amb l’ajut de tothom, aconseguiran canviar les coses que mai no han canviat a Calafell”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada