divendres, 22 de maig del 2015

El PSC tanca campanya sent l'únic partit que a Calafell ha fet els deures electorals


El PSC de Calafell ha tancat campanya, amb una festa final a la plaça Mediterrani de Segur, després de ser l’únic partit que al municipi ha fet els deures electorals. Els socialistes han estat l’única candidatura que ha presentat un full de ruta clar, quantificat i planificat cronològicament, que ha estat fruit, a més, de la participació ciutadana, impulsada durant més d’un any del final del mandat que ara acaba. I l’únic, també, que planteja que siguin els propis ciutadans els que decideixin on van els diners dels impostos.

El candidat socialista a l’alcaldia, Ramon Ferré, ha dit que “hem estat l’únic partit que ha explicat, a més a més, com finançarà les seves propostes”. Ha afegit que “tots els altres partits han fet una carta als Reis, però ningú ha explicat com pensa pagar les inversions”.

Els socialistes han plantejat invertir cada any uns cinc milions d’euros, amb la fórmula de concertar un crèdit equivalent a l’import de les amortitzacions que l’Ajuntament fa anualment. “Així, al final del proper mandat, Calafell deurà exactament el mateix als bancs, però haurà pogut fer una inversió important en les mancances que la ciutadania ha reclamat que se subsanin d’una vegada per totes”, ha explicitat Ferré.

En l’acte final de campanya, Ramon Ferré ha recordat, un cop més, que “serà la ciutadania la que decidirà les inversions que es facin, concretament, el que es farà a cada barri i amb quina prioritat”. El candidat ha afegit que cada barri disposarà d’una quantitat fixa anual, en funció del seu nombre d’habitants: Segur tindrà uns dos milions d’euros, el conjunt del Poble i la Platja, uns altres dos milions; i les urbanitzacions, un milió. “Això no ha passat mai al nostre municipi, ni tampoc que la ciutadania pugui decidir directament què es fa i què es fa primer. Que hi hagi una quantitat mínima assegurada i una fórmula clara i objectiva de distribució, permetrà que comencem a enterrar els greuges històrics entre els diferents nuclis de Calafell”, ha dit Ferré. 


En el seu últim parlament de la campanya electoral, Ramon Ferré ha dit també que “la política, tal com es concebia fins ara, ja no serveix. El canvi que necessita és que ja no pot ser que la ciutadania prengui una decisió genèrica cada quatre anys i després ja no tinguin res a dir fins a les següents eleccions. Hem de fer que la democràcia torni a valdre la pena, que la gent se’n senti partícep i protagonista cada dia”.

L’alcaldable del PSC ha destacat que “nosaltres ens deixarem la pell per canviar aquelles coses que mai no canvien a Calafell”. I ha afegit que “ni volem ni podem fer-ho sols. Per això demanem a tothom, a la gent progressista però també tothom que té ganes de canvi, que ens ajudin a canviar-ho”.

Finalment, Ramon Ferré ha fet un agraïment públic “als nombrosos voluntaris que hem tingut durant aquesta campanya. Són el testimoni més palès de les ganes de canvi que hi ha a Calafell”. Ferré també ha destacat i ha agraït la feina dels integrants de la candidatura del PSC: “S’hi han deixat literalment la pell. No poden ser persones més treballadores i compromeses. I que ningú dubti que seran excel·lents regidors i regidores”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada