divendres, 15 de maig del 2015

Els ciutadans seuen al "Chester amb Ramon" per parlar amb l'alcaldable socialista de Calafell



Els ciutadans han pogut seure aquest divendres al “Chester amb Ramon”, que el PSC de Calafell ha organitzat al mercadal de Segur. Una vintena llarga de persones han participat a la trobada al sofà amb el candidat socialista a l’alcaldia, Ramon Ferré, i li han fet una cinquantena de preguntes.

Els temes més freqüents en aquestes converses han estat l’IBI, el mal estat dels carrers, els excrements de gossos, la mobilitat, la inundabilitat d’amplis sectors del municipi..., i les propostes que els socialistes han inclòs en el seu programa. A més, Ramon Ferré ha explicat que “moltes persones també m’han expressat el seu sentiment de desencís per la política. És molt comprensible, perquè ja vaig dir fa molt temps que els partits no ho hem fet precisament bé. Jo mateix vaig entrar a la política local per canviar coses que a Calafell mai no canviaven i, havent-la vist per dins, puc dir que no m’agrada”.

L’alcaldable ha afegit que “a aquests ciutadans i ciutadanes els he dit que ara no hauríem de confondre el desengany general amb la possibilitat de millorar el nostre municipi, que és el que realment es decideix en les eleccions del 24 de maig”. I ha subratllat que “nosaltres proposem canviar les coses, començant per la forma de prendre les decisions. La nostra principal proposta és que sigui la ciutadania la que decideixi quines inversions es tiren endavant als seus barris i amb quina prioritat. I no és perquè no tinguem idees pròpies, sinó perquè pensem que així tothom podrà sentir que la democràcia val la pena, a més d’ajudar a enterrar greuges històrics entre els diferents nuclis de Calafell”.

El PSC de Calafell repetirà aquesta acció de campanya dimarts vinent, 19 de maig, al mercadal de Calafell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada