diumenge, 3 de maig del 2015

Les propostes per a les urbanitzacions


En  el proper mandat municipal els greuges entre nuclis del municipi han de passar a la història.

A partir del 2017, la inversió municipal es distribuirà per nuclis, segons el nombre d’habitants. És un criteri objectiu i transparent. Però a més, de forma general, tots podrem votar on van a parar els diners dels impostos mitjançant la Participació Ciutadana.

Calculem que a les urbanitzacions es podrà invertir un milió d’euros l’any.

A les urbanitzacions hi ha demandes pendents, però per primer cop a la història no són d’obres, sinó d’equiparar els serveis als de qualsevol altre barri. És una oportunitat que no podem desaprofitar.

Els socialistes proposem revisar els horaris i la freqüència de la neteja dels carrers i executar les voreres davant dels solars buits, repercutint el cost al propietari.

Possible emplaçament del nou Centre Cívic de Mas Romeu

Per ser com qualsevol altre barri, les urbanitzacions necessiten espais de trobada ciutadana. Per això proposarem completar la xarxa de casals amb els de Mas Romeu i Valldemar. També proposarem un ús per a l’escola bressol de Calafell Parc, avui en dia tancada.

A Mas Mel, proposarem fer un parc, com a punt de trobada veïnal.

El transport urbà ha d'ampliar la seva franja horària

El transport públic és vital a les urbanitzacions. Per això ampliarem els horaris del transport urbà per la tarda i els caps de setmana. I per facilitar el recorregut del servei, i pels desplaçaments de tothom, proposarem completar el vial que neix les urbanitzacions, entre Valldemar i Calafell Parc, i el tram de la Vaqueria.

Finalment, garantirem que tots els ciutadans tinguin accès a una línia telefònica en condicions i als serveis digitals corresponents.

Aquests projectes seran prioritzats a través d’un Consell Ciutadà representatiu i democràtic que posarà els a votació ciutadana, any rere any.

1 comentari:

  1. En Bellamar calle Bruc36 la acera lleva mas de 10años en un estado deplorable cuando alguien se haga daño costará dinero pero el problema es que el dinero que tiene que pagar el ayuntamiento es dinero del contribuyente

    ResponElimina