divendres, 4 de desembre del 2015

El PSC comença campanya a Calafell cridant a canviar les coses i demanant força suficient per fer-ho


El PSC ha començat a Calafell la campanya electoral per al 20-D amb una crida doble. En primer lloc, a aprofitar l’oportunitat de canviar les coses i rectificar els quatre anys de govern de la dreta. En segon lloc, ha demanat força electoral suficient per fer-ho.

L’alcalde socialista de Calafell, Ramon Ferré, ha dit que “la necessitat de corregir el rumb de les coses no pot ser més evident. Espanya i Catalunya no van bé i l’oportunitat de canvi és del tot vital”. Ferré, també cara visible del partit al municipi, ha afegit que “no hi ha programa més responsable per afrontar la crisi social, econòmica i territorial que el dels socialistes”.

També ha dit que “hem aprés de l’error d’haver salvat els bancs, que s’havia de fer, i de no haver estat més resolutius perquè les persones afectades per la crisi no se sentissin abandonades. No ens equivocarem més i anirem a per totes per estar al costat dels que pateixen”.

“Hem de revertir les retallades de drets socials i de serveis públics que ha fet la dreta, però també fer la reforma territorial que l’Estat espanyol demana a crits. No ho faran els nacionalismes excloents, tant l’espanyol com el català, sinó els federalistes que volem fer que tots estiguem còmodes dins d’Espanya, sense aventures ni trencadisses”, ha dit Ferré.  I ha subratllat que “ningú pot imaginar-se ni Rajoy ni Mas encapçalant un projecte de seny i concòrdia”.

El PSC fa també una crida en pro del vot útil, “o del vot pràctic, si no ens agrada això del vot útil”, explica Ferré. “Qui si no, des de les opcions progressistes pot tenir la força suficient per fer els canvis? Però no oblidem que l’escenari és molt obert i pot passar qualsevol cosa. La dreta no renunciarà fàcilment al poder i no seria extrany que el conservi, fins i tot perdent, amb el suport dels que es posen el vestit de dreta o el vestit d’esquerra segons el día. O d’alguna esquerra nova que sembla més dominada per l’odi a l’esquerra tradicional que per combatre a la dreta”, ha conclòs Ferré, tot cridant a la mobilització de l’electoral progressista i popular.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada