dijous, 24 de març del 2016

Resum de la sessió plenària d'ahir


Ahir es va celebrar una sessió plenària extraordinària a la nova Sala de plens de l'ajuntament de Calafell. Hi havia tres punts a tractar, dos convenis de patrocini a esportistes locals i l'adjudicació definitiva del nou contracte de manteniment i renovació de l'enllumenat públic del municipi.

Abans de començar el ple, es va fer un minut de silenci per les víctimes dels atemptats terroristes de Brussel·les.

Els convenis de patrocini són amb el jove pilot de motociclisme, Àlex Toledo, i la campiona del món de petanca, Rosario Inés Lizón. Els imports dels patrocinis són de 8.000 i 2.000 euros, respectivament. Àlex Toledo es troba en una temporada clau de la seva carrera esportiva, on ha de sentar les bases per a poder fer el salt al món professional en un parell d'anys.

Pel què fa al nou contracte de l'enllumenat públic, es va donar compte de la ressolució del Tribunal Català de Contractes que dóna la raó a l'ajutament en l'adjudicació feta a l'empresa Rubatec, després de que una de les empreses va impugnar aquesta adjudicació. A partir d'aquí, l'ajuntament ja pot signar el contracte amb la nova empresa i iniciar el manteniment de l'enllumenat públic, amb les noves condicions. El contracte tindrà una durada de 15 anys i un cost de 14,5 milions d'euros.

El nou contracte subrogarà els 4 treballadors de l'antiga empresa que feia aquest servei, tal i com contemplava el plec de condicions aprovat en l'anterior legislatura. No obstant, els 4 treballadors ja sortien en el contracte de 1995, el darrer que es va fer d'aquest servei. L'empresa que, fins ara, feia el servei, Instal.lacions Manyé, disposava de 8 treballadors que, a més de fer el manteniment de l'enllumenat públic, també feien feines a particulars i empreses. No obstant, el creixement del municipi i del nombre de punts de llum, des de l'any 1995, feia necessària una plantilla més alta que els 4 treballadors que constaven al contracte. El nou plec no preveia aquest servei millorat i, ara, l'equip de govern està intentant que la nova empresa assumeixi bona part, o la totalitat, dels treballadors que hi havia a l'antiga empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada