dissabte, 9 de juliol del 2016

Ens hi seguirem deixant la pell

Ara fa un any que vam arribar al govern de l’Ajuntament de Calafell, després d’una campanya en la qual el nostre lema va ser que ens hi deixaríem la pell. I així ha estat tot aquest temps. Els socialistes calafellencs quan prometem una cosa, hi anem al darrera fins al final. Som gent de paraula i a treballar no ens guanya ningú. I els resultats arriben i estan a la vista.

Compromisos per al primer any van quedar resolts en els 100 primers dies. Mesures tan senzilles com pavimentar el pàrquing de l’escola La Ginesta, o suprimir els protocols absurds que donaven privilegis als polítics per damunt dels ciutadans. Tenim un alcalde i uns regidors que són persones normals i corrents, que no s’amaguen darrera d’un guardaespatlles i paguen les multes si els en posen.

Som un equip amb les idees clares. Que no té por, ni als ciutadans ni als canvis. Encara que els canvis suposin un cost polític que altres mai volen assumir. Perquè més enllà de la promesa complerta de baixar l’IBI un 10%, i d’haver revertit un suspens en transparència que en pocs mesos ha passat a ser un excel·lent, hem començat a canviar les coses que mai no canviaven a Calafell.

I ja no és baixar impostos, després d’anys que només es pujaven. Ja no és fer un nou model de festa major. Ja no és revisar les programacions culturals i turístiques per fer un Calafell autènticament de tot l’any, i per a residents i visitants. És compartir amb la ciutadania: escoltar-la, parlar-hi... I crear mecanismes reals i efectius de participació. És dialogar amb la resta de partits per impulsar les millores que Calafell no pot continuar esperant.

En aquest any hem rebut moltes crítiques. Algunes eren sinceres i ens han estat molt útils per fer més bé les coses. Altres no eren fruit més que del mal perdre. Aquests darrers, que critiquin el que vulguin, que nosaltres les promeses electorals les pensem complir. I ens hi seguirem deixant la pell, per descomptat.


(Article publicat a Calafell Info)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada