dimarts, 4 de juliol del 2017

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquesta tarda, s'ha celebrat una nova sessió plenària de l'ajuntament de Calafell, on ha destacat les mocions sobre el referèndum de l'1 d'octubre que pretén convocar la Generalitat de Catalunya. De les dues mocions presentades, ha tirat endavant la que demanava la cessió dels espais municipals per a celebrar el referèndum. L'alcalde ha recordat que la competència és seva i que només ho farà, si li demanen oficialment i legal.

Entre els punts del Ple, cal destacar l'aprovació del reglament de funcionament dels casals joves de Calafell i dues bonificacions d'obres dins l'àmbit del Pla de Barris.

També s'ha debatut una altra moció per a demanar un estudi tècnic sobre la instal·lació de punts WIFI en espais i edificis públics que havia presentat la CUP i s'ha aprovat per unanimitat, tot i que la legislació vigent no ho facilita. L'alcalde ha explicat que cal que la Unió Europea aprovi una nova regulació superior que ho faciliti, ja que la normativa espanyola actual no és massa permissiva.

Un cop acabat els punts del Ple, s'ha dut a terme el torn de Precs i Preguntes del Públic, on el Joan ha demanat una sèrie d'actuacions en la via pública i en la neteja de contenidors; el Manel ha demanat que s'actuï amb els negocis en negre de les gosseres il·legals; la Isabel ha demanat una actuació contundent de neteja d'abocaments il·legals en el torrent de la Cobertera i la prevenció d'una afectació en els pins; el Francisco ha demanat explicacions sobre un accident d'un vehicle; el Luís ha interpel·lat a l'alcalde a explicar allò que havia fet a Segur i a Calafell, ha demanat bancs de camí al CAP de Segur i alguna actuació més a la via pública; el José Maria també ha demanat més bancs i arbres. L'Albert, l'Omar i el Manel han demanat explicacions sobre les gosseres il·legals i el cas de maltractament animal que s'ha fet públic aquesta setmana; finalment, la Sònia ha demanat el compromís a l'alcalde de treballar conjuntament, amb les associacions de veïns, el seguiment de l'expedient de les gosseres il·legals que s'ha aprovat avui en Junta de Govern Local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada