dilluns, 8 de gener del 2018

Resum de la darrera sessió plenària


Aquesta tarda s'ha celebrat la sessió plenària ordinària corresponent al mes de gener. En l'ordre del dia havien tres punts que s'han aprovat per unanimitat o per ampli consens. El primer d'ells era la cessió per jubilació d'unes parades del Mercat Municipal. En el segon dels punts, es canviava la manera de gestionar el Pla de Barris, en la seva recta final, passant a ser la Fundació Santa Teresa la que es farà càrrec d'aquesta gestió, creant nous llocs de treball per a gent del municipi. Finalment, també s'ha aprovat el cronograma i l'estat d'execució del pla intern d'igualtat de l'ajuntament de Calafell i dels seus organismes autònoms.

En el torn de Precs i Preguntes del Públic, el Juan ha demanat que sempre hi hagi bona entesa en resoldre els problemes dels veïns/es i no picabaralles polítiques per símbols o banderes. La Isabel ha demanat com estava l'expedient sancionador a una empresa que havia abocat runes a la llera de la Cobertera. També, ha demanat més neteja a l'Estany i respecte pels animals de la pineda de l'antic càmping El Buen Vino.

La Tere i el Patricio han demanat una millor gestió del Gran Recapte i una major sensibilitat per la gent a la qui va dirigit. El Manel ha demanat diverses actuacions a la via pública, en neteja viària i recollida de residus. També ha demanat que es resolguin els problemes de transmissió per streaming dels plens municipals. L'Òscar ha demanat més temps per a la renovació del seu abonament del transport urbà i menys velocitat en alguns trajectes.

El Francisco ha demanat més contenidors i millor ubicació en el carrer Estats Units. L'Anna ha demanat la peatonalització del final del carrer Vilamar i més neteja i il·luminació, en aquell tram de carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada