dilluns, 5 de febrer del 2018

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquesta tarda s'ha celebrat la sessió plenària ordinària del mes de febrer, on s'ha donat compte del decret d'alcaldia que denúncia el conveni amb els treballadors municipals i obre un nou procés de negociació amb els sindicats per a arribar a un nou marc que faciliti un millor funcionament de l'ajuntament, assegurant els drets bàsics dels treballadors i resolent les discrepàncies legals de l'anterior conveni.

També s'han donat compte d'altres decrets, com el què demostra que el nombre de càrrecs de confiança de l'actual govern és zero o la resolució de diverses discrepàncies entre la intervenció municipal i els serveis jurídics.

S'ha aprovat la regulació de la subvenció concedida a l'Institut d'Estudis Penedesencs per l'any 2017 i la revisió de preus del contracte de manteniment de l'enllumenat públic del municipi.

Finalment, s'han deixat sense efecte quatre de les subvencions atorgades per la rehabilitació de diversos immobles situats al nucli antic de Calafell, ja que els propietaris no han dut a terme les obres oportunes. En el mateix àmbit, també s'ha aprovat l'atorgament de cinc subvencions per a la rehabilitació d'immobles.

Un cop acabat el Ple, després del torn de Precs i Preguntes dels Regidors, s'ha procedit al Torn de Precs i Preguntes del Públic. El Juan ha preguntat sobre la llibertat de triar les disfresses de Carnaval. El José María ha demanat reposar els 25 arbres dels carrers Baixador i Rodríguez Pita que falten, per diferents circumstàncies. El Luís ha preguntat per l'aparcament del nou CAP de Segur quan se'n va la llum i ha demanat alguns bancs més, en el trajecte per a anar-hi. El Manel ha donat un temps de prudència per a que el govern executi les peticions d'AVSU. Finalment, la Sònia ha demanat explicacions a l'article del PDeCat publicat en l'InfoCalafell, sobre el Gran Recapte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada